Ignorer et passer au contenu
Garantie un an
Besoin d'aide: +90 544 152 86 41
Garantie un an
Besoin d'aide: +90 544 152 86 41
Garantie un an
Besoin d'aide: +90 544 152 86 41

En Yakın Arkadaşınızın Düğününde Elegant Görünmenin 5 Yolu

Damadın sağdıcı düğünde en önemli ikinci kişidir. Her misafir, hazırlıkların arkasındaki adamı ya tanır ya da tanımak ister. En iyi arkadaşının düğününde sağdıç olduğun için, elinden gelenin en iyisini yapmalısın....

Damadın sağdıcı düğünde en önemli ikinci kişidir. Her misafir, hazırlıkların arkasındaki adamı ya tanır ya da tanımak ister. En iyi arkadaşının düğününde sağdıç olduğun için, elinden gelenin en iyisini yapmalısın. İşte kıyafetinizle herkesin dikkatini çekmenin beş yolu:
Klasik Bir Siyah Smokin Giyin.
Düğünler bir eş bulmak için mükemmel bir yerdir. Düğünde ayrıca özel birini arayan muhteşem nedimeler ve gelinin kız kardeşleri olabilir. Siyah bir smokin veya ucuz özel yapım bir takım elbise, kalabalığı etkilemek için en düzgün kıyafettir.
Günün Randevusu Papyonunuz.
Smokin veya erkeğe özel takım elbise giymek yeterli olmayacaktır. Görünümü tamamlamak için smokininizle birlikte gidecek bir papyona ihtiyacınız vardır. Erkeğe özel yapım bir takım elbiseye renk katmaya çalışıyorsanız, kravat takın. Kıyafete resmi bir dokunuş verirler. Resmi tören bittikten sonra isteğe bağlı çıkartabilirsiniz.
Cep Karelerini Unutmayın.
Cep kareleri eleganttır. Klas ve olgunluğun bir işaretidirler. Düğünde neşeli kişiliğinizle sorumluluk sahibi ama eğlenceli görüneceksiniz.
Düğünden Önce Tıraş Olun Ve Düzenlenin.
Sağdıç, saçları kötü bir görünümde olduğunda özel yapım bir takım elbiseli ile açıklamada bulunamaz. Saçınızı kestirin, sakalınızı tıraş edin veya düzeltin ve temiz olun. Şerefe kaldırdığınızda herkes size bakıyor olucak.
Rahat Ayakkabılar Giyin.
Ucuz özel yapım takım elbiselerle gidecek resmi ayakkabılar giymek önemlidir. Ama rahatınızı da göz ardı etmeyin. Ayakkabı vurması en kötü durum olabiliceğinden dolayı, en iyi arkadaşınızın hayatının en önemli gününde yeni ayakkabı giymediğinizden emin olun. Yapacak çok koşu ve atlamanız olacak.
 
 
 
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options