Ignorer et passer au contenu
Garantie un an
Besoin d'aide: +90 544 152 86 41
Garantie un an
Besoin d'aide: +90 544 152 86 41
Garantie un an
Besoin d'aide: +90 544 152 86 41

Online Özel Yapım Takım Elbise Stili Nasıl Yapılır – Başlangıç Kılavuzu

Online özel yapım bir takım elbise satın almanın popülaritesi artıyor. Kişiye özel dikim bu takımlar, sahip olunması gereken en elegant giysilerden biridir. Doğru giyilirse gösteriş ve zarafet gösterirler. Antik çağda...

Online özel yapım bir takım elbise satın almanın popülaritesi artıyor. Kişiye özel dikim bu takımlar, sahip olunması gereken en elegant giysilerden biridir. Doğru giyilirse gösteriş ve zarafet gösterirler. Antik çağda bunlar, kraliyeti gösterirdi. Uygun bir online özel yapım gömleklerle stilize edilecek bu takım elbiselerin, asil olma hissini yaşamanıza izin verebileceğine şüphe yok. Kişiye özel dikim bir takım elbise giymenin kuralları oldukça basittir.
Pantolonları yüksek giyin - Bunlar normal düşük belli kotlarınız değil, bu nedenle onları bu şekilde şekillendirmeyin. Elbise pantolonları her zaman yüksek bel giyilmelidir. Kalçalarınızın etrafında giyilemezler. Basit mantık, bu düşük bel pantolonların sadece ayaklarınız boyunca gereksiz bir birikinti oluşturması ile anlaşılabilir.
Alt düğme – Düğmeleme stilinin başka bir kuralı olarak alt düğme bir anlaşma bozucudur. Bir beyefendi, ayakta dururken iki düğmeli bir takım elbisenin üst düğmesini daima düğmeli tutmalıdır. Bu sizin özensiz görünmenizi önleyecektir.
Cilalı deri ayakkabılar - Viktorya döneminde bu temel bir görgü kuralı olurdu. Eh, takım elbiseler ve online özel yapım gömlekler ile bunun neden değişmesi gerektiğini anlamıyorum. İyi cilalanmış ayakkabılar bu görünümü başarmak için büyük bir evettir. Bu aynı zamanda ayakkabılarınızın ömrünü de uzatacaktır.
Cep karelerini kravatlarla eşleştirin - Takım elbisenizin diğer parçalarının eşleşmesi biraz karmaşık olabilir, ancak genel bir kural olarak bu da işe yarar. Desenler için boyut veya orantı açısından biraz değişiklik yapılabilir. Desenler eşleşecek şekilde değişebilir. Aynı şey gömlek modelleri ile de yapılabilir. Toplam itibarı dengelemek, ona daha elegant bir görünüm verebilir.
Sonuç – Kişiye özel dikim elbiselerin anlaşılması ve takip edilmesi kolay belirli kuralları vardır. Doğru şekilde giyilirse, görünümünüzü on kat artırabilirler. Azıcık bir stilize etmenin cana zararı olmaz.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options