Ignorer et passer au contenu

Bilmeniz Gereken 5 Farklı Takım Elbise Türü

Erkeklerin takım elbise giydikten sonra aldıkları görünüm sadece ibret vericidir. Takım elbiseler düğünler, bekarlığa veda partileri, resmi toplantılar/konferanslar, yüzük törenleri ve hatta birkaç gündelik olay gibi farklı durumlarda giyilebilir. Ancak...

Erkeklerin takım elbise giydikten sonra aldıkları görünüm sadece ibret vericidir. Takım elbiseler düğünler, bekarlığa veda partileri, resmi toplantılar/konferanslar, yüzük törenleri ve hatta birkaç gündelik olay gibi farklı durumlarda giyilebilir. Ancak tek bir takım elbise her durum için giyilemez, bu nedenle olaya göre doğru tipin giyilebilmesi için en azından bazı yaygın takım elbise türleri hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Bu paylaşımda 5 farklı takım elbise modeli göreceğiz ve bunların hakkında bilgi sahibi olmaktan memnun kalacaksınız.
Farklı Takım Elbise Çeşitleri
Dar Kesim Takım Elbise
Adından da anlaşılacağı gibi, bu takım elbise giyen kişiye dar kesim bir görünüm sağlamak için tasarlanmıştır. Dar kesim bir takım elbise giyildikten sonra gevşemiş kumaştan eser kalmadığı görülür. Günümüz neslinin seçimide budur. Bu tür takım elbiseler, düğün törenleri, bekarlığa veda partileri ve hatta vedalar gibi durumlar için en iyisidir. Kusursuzca dikilmiş erkek takım elbiselerine sahip olabilmek için Lesur Mesure ile iletişime geçin. Burada, benzersiz dikişli ve en kaliteli kumaş seçenekleri ile tercih ettiğiniz takım elbiseye sahip olacaksınız. Bu takım elbiseler göğüs ve bel kısımlarında dardır ve genellikle kişiye özel dikim olarak yapılmaktadır.
Klasik Takım Elbise
Online olarak birçok özel takım elbise sağlayıcıları vardır ve sizin için özel olarak dikilmiş klasik bir takım elbiseyi satın alabilirsiniz. Klasik fit takım elbiselerin dar kesim takım elbiselere göre daha rahat olduğu bilinir ve aynı zamanda nefes alınabilirlerdir. Bu takımlar hem gündelik hem de resmi durumlar için giyilebilir. Takım elbiseyi günlük ofis kıyafeti olarak giyseniz bile, klasik kesim bu amaç için en iyisidir. Günlük kullanım için klasik kesim takım elbise ceketini chino ve özel ayakkabı ile kombinleyerek kullanabilirsiniz.
Modern Takım Elbise
Klasik kesim ve dar kesim takım elbiselerin kombinlenmesi için tasarlanmış takım elbise çeşitleridir. Dar kesim takım elbiseden rahatsız olup da klasik kesim bir takım elbise giymek istemeyenler için modern bir takım elbise en iyi seçenektir. Yani bu tip takım elbise modelleri klasik takım elbise rahatlığını ve dar kesim takım elbise görünümünü sağlıyor diyebiliriz. LesurMesure'un online olarak yüksek kaliteli özel takım elbiseleri sağladığı bilinmektedir, aynı zamanda şirket tarafından size mükemmel bir uyum sağlayacak modern kesim takım elbise de alabilirsiniz.
Çentik Yaka
Bunun yaygın bir takım elbise yaka türü olduğu bilinir. Tek göğüslü bir ceket olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu tip takımlarda yakanın klapa birleştiği yerde görünür bir girinti vardır. Bu takım elbise tasarımı, bir toplantı odası görüşmesi veya bir salonda sıradan bir müşteri toplantısı için giyinmek isteyip istemediğinize göre en iyisi olarak kabul edilir. Online özel takım elbise arıyorsanız, lesurmesure.net'i ziyaret edin ve beğendiğinizi seçin.
Şal Yaka
Bu tip takım elbise yakasının erkeklerin resmi giyim tarzları için mükemmel olduğu bilinir ve pürüzsüz ve benzersiz astarı ile beğeni toplar. Smokin veya başka bir resmi kıyafet olması fark etmezsizin, bu yakayı takım elbisenize alabilirsiniz. Online özel takım elbise sağlayıcıları işi halledebilir ve iyi bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu takım elbiseyi özel bir ayakkabı çifti ile eşleştirmek görünümünüzü daha da güzelleştirebilir.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options