Ignorer et passer au contenu

ERKEKLER İÇİN BİLMENİZ GEREKEN FARKLI AYAKKABI TÜRLERİ

Ayakkabılar gardırobunuzu tamamlamada en önemli rolü oynar. Giydiğiniz kıyafete göre doğru ayakkabıyı giymek, görünümünüzü tamamlamanız için çok önemlidir. Geleneksel giyimin altında spor ayakkabı giydiğinizi hayal edin. Kulağa iğrenç geliyor, değil...

Ayakkabılar gardırobunuzu tamamlamada en önemli rolü oynar. Giydiğiniz kıyafete göre doğru ayakkabıyı giymek, görünümünüzü tamamlamanız için çok önemlidir. Geleneksel giyimin altında spor ayakkabı giydiğinizi hayal edin. Kulağa iğrenç geliyor, değil mi? Evet, aynen öyle, bu yüzden ayakkabı seçiminizden emin olun. Ayrıca tercihinize ve onlarla eşleştirmek istediğiniz kıyafete bağlı olarak özel ayakkabı da alabilirsiniz. LesurMesure gibi firmalar sadece kişiye özel ayakkabı sunmakla kalmaz, aynı zamanda ihtiyaçlarınızı belirterek özel takım elbisenizi de online olarak alabilirsiniz.
Bu paylaşımda, erkekler için farklı ayakkabı stillerini tartışacağız ve doğru ortam için doğru olanı seçmenize yardımcı olacağız.
Farklı Ayakkabı Çeşitleri
Chelsea Botu

Chelsea botları normal bot ve elbise ayakkabısı arasındadır. Sıradan bir buluşma için gündelik kıyafetlerle eşleştirilmek için mükemmeldirler. Bu tarz ayakkabılar size modern bir görünüm sağlayacaktır ve kim bilir belki bunun yanında başkalarından iltifatlar bile alabilirsiniz. Chelsea botları ayrıca partiler için giyilebilecek en iyi bot türü olarak bilinir.
Elbise Sneaker'ı
İster kot pantolon, ister chino, hatta şort giyiyor olun, spor ayakkabılar bunlardan herhangi biriyle uyabilir. Basit bir çift spor ayakkabı, hem şık hem de modern bir görünüm sağlamakla kalmaz, aynı zamanda klasınıza da katkıda bulunur. İster bir arkadaş toplantısına, ister gündelik bir partiye, hatta bir bekarlığa veda partisine gidiyor olun, spor ayakkabılar görünümünüzü tamamlayacaktır.
Trainer
Bunlar, hafta sonu planlarınızda kıyafetlerinizi tamamlayabilmek için mükemmel bir seçenek olan başka bir gündelik ayakkabı türüdür. İster jogger ister chino ile kombinleyin, bulunduğunuz ortam için mükemmel bir görünüm sunacaklardır. Bazen Trainer, koşu ve egzersiz için kullanılan ayakkabılar olarak da değerlendirilebilir. LesurMesure ile istediğiniz yüksek kaliteli özel ayakkabınızı alın ve her durum için giyinin.
Chukka Botu
Bunlar en esnek ayakkabı türleridir ve bunu söylememizin nedeni, herhangi bir resmi veya gündelik durum için giyilebilmeleridir. Kullanıcıya zarif ama asil bir görünüm sağlarlar ve chino, jogger, kot pantolon ve hatta gündelik takım elbise ile bile eşleştirebilirsiniz.
Lesur Mesure, chukka botları gibi uzun ömürlü özel ayakkabıyı ihtiyaçlarınıza göre ve bunu da rekabetçi bir fiyatlarla olacak şekilde sizlere sağlayabilir.
 
Oxford
Kapalı bir bağcık stili ve alçak topuklu olacak şekilde tasarlanmıştır. Oxford ayakkabılar, günlük ofis kıyafetleriyle ve ayrıca rahat kesim veya dar kesim takım elbiselerle kombinlenmek için en iyisidir. Bu ayakkabılar, kullanıcıya zeki ve düzgün bir görünüm sağlar. LesurMesure ile yüksek kaliteli oxford ayakkabılarını ve diğer özel ayakkabıları online satın alın. Üstelik, bu şirket tarafından sağlanan istediğiniz özel takım elbiselere göre uyumlu özel ayakkabılarıda online alabilirsiniz.
Yukarıda belirtilenler, bilmeniz gereken 5 farklı ayakkabı stilidir. Duruma ve eşleştirmek istediğiniz kıyafete göre stili akıllıca seçin ve yaşıtlarınızdan, arkadaşlarınızdan veya akrabalarınızdan iltifatlar alın.
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options