Ignorer et passer au contenu

HER ERKEĞİN BİLMESİ GEREKEN FARKLI GÖMLEK TİPLERİ

Gömlekler erkek gardırobunun vazgeçilmez parçalarıdır. Özellikle bir düğün töreni, ofis toplantısı ve hatta günlük ofis kıyafetleri için giyinme söz konusu olduğunda, gömlekler önemli bir rol oynar. Sadece zarif bir görünüm...

Gömlekler erkek gardırobunun vazgeçilmez parçalarıdır. Özellikle bir düğün töreni, ofis toplantısı ve hatta günlük ofis kıyafetleri için giyinme söz konusu olduğunda, gömlekler önemli bir rol oynar. Sadece zarif bir görünüm sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kişinin klası hakkında da konuşurlar.
Gömlek satın almak o kadar kolaylaştı ki, sadece evde otururken tercihinize göre bir tane seçip satın alabilirsiniz. LesurMesure gibi, gömlekleri tam olarak onlara tasarlamalarını söylediğiniz şekilde tasarlayarak evinize teslim eden birçok özel gömlek online sağlayıcıları vardır. Bunun yanı sıra, sipariş ettiğiniz gömleğe uygun lüks bir özel ayakkabı da satın alabilirsiniz.
Şimdi, online özel gömlek siparişi vermeden önce, farklı gömlek türleri hakkında bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Bu paylaşımda, bilmekten memnun olacağınız bazı gömlek çeşitlerine ve tasarımlarına göz atacağız.
 
Farklı Gömlek Çeşitleri
Oxford Düğmeli Gömlek
1896 yılında John Brooks tarafından tasarlanan bu gömlek, düğmeli bir yakaya sahiptir ve daha kalın bir kumaştan yapılmıştır. Bu gömlek çeşitli gündelik etkinlikler sırasında ve aynı zamanda ofis giyimi olarak da giyilebilir. Burada renk seçimi bu gömleğin giyilme amacına göre çok spesifik olmalıdır. Örneğin ofis giyimi için daha açık renkler seçilmelidir. Lesur Mesure ile ihtiyacınıza göre özel gömlekleri online satın alabilirsiniz.
Elbise Gömleği
Bu gömleğin üç parçalı bir takım elbise veya smokinle kombinlemek için mükemmel olduğu bilinen birşeydir. Kullanıcıya şık bir görünüm sağlar. Bir elbise gömleği, çift manşetli sivri veya kesik bir yakaya sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu elbise gömleği de dahil olmak üzere online özel gömlekler sunan birçok online mağaza vardır. Bunun için lüks özel ayakkabı da satın alabilirsiniz.
Overshirt
Adından da anlaşılacağı gibi, bu gömlek başka bir normal gömlek üzerine giyilmek üzere tasarlanmıştır. Havanın çok soğuk veya çok sıcak olmadığı zamanlarda giyilecek en iyi şey olarak kabul edilir. Bu gömlek size basit ama çekici bir görünüm sağlar.
Flanel gömlek
Flanel gömlekler soğuk iklimlerde giyilmek için en iyisidir. Yumuşak ve kalın kumaş kullanılarak tasarlanmış olup geleneksel görünümü kareli desenlidir. Lesur Mesure, seçtiğiniz renk, kumaş ve desende, flanel gömlek de dahil olmak üzere mükemmel dikişli özel gömlekler sunar.
Ofis Gömleği
Resmi giyim söz konusu olduğunda, ofis gömlekleri tercihiniz olmalıdır. Basit ama zarif olan ofis gömlekleri günlük ofis giyimi olarak giyilmek için en iyisidir. İş toplantıları için bile bu gömlekler çekici bir görünüm sağlayacaktır. Ofis gömlekleri genellikle yatıştırıcı ve açık renklerde gelir ve böyle olmaları gerekir.
Yukarıda belirtilenler, bilmeniz gereken 5 yaygın gömlek türüdür. Bu, özel durumunuza bağlı olarak hangi gömleği giymeniz gerektiğine ve doğru bir şekilde karar vermenize yardımcı olacaktır. Şimdi, seçtiğiniz gömleği bulmakta zorlanıyorsanız, online olarak mükemmel kalitede özel gömlekler almak için LesurMesure ile iletişime geçin. Renk, tasarım, desen veya kumaş olsun, her şey seçiminize göre olacak, ayrıca buradan lüks özel ayakkabı da satın alabilirsiniz.
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options