Ignorer et passer au contenu

Online Prova ve Özel Yapım Takım Elbise Satın Alma

Gelenekselden Dijital Provaya GeçişErkeğe özel yapım takım elbiselerin vereceği zevk, hazır giyimden çok daha farklı olabilir. Online giyim mağazaları yıllardır erişilebilir durumdadır. Online özel yapım gömlekler de önceden hazırlanmış gömleklere...

Gelenekselden Dijital Provaya Geçiş
Erkeğe özel yapım takım elbiselerin vereceği zevk, hazır giyimden çok daha farklı olabilir. Online giyim mağazaları yıllardır erişilebilir durumdadır. Online özel yapım gömlekler de önceden hazırlanmış gömleklere çok benzer bir boyuta ve yapıya sahiptir. Stil dağılımları, mevsimsel trendler ve birkaç ayda bir eklenen yeni parçalar vardır.
Bir müşteri olarak kolayca göz atabilir ve istediğimiz hazır kıyafeti seçebiliriz. Bedeni öğrendikten sonra satın almaya atlıyoruz. Hazır yapım bu şekilde kolaydır. Bununla birlikte, özelleştirilmiş kıyafetlerin de avantajları vardır. Daha iyi oturur ve estetik açıdan hoş bir zarafetle sonuçlanır. Bir etkinlikte bir izlenim bırakmak istiyorsanız, belki bu size iyi gelebilir. Erkeklerin düğünlerde, ofis partilerinde ve iş lansmanlarında vb. giyebilecekleri erkeğe özel yapım takım elbiseler bu tür değerlendirmeleri gerektirir.
Kişiye Özel Yapım Giyimde Neler Aranabilir?
Seçim ve çeşitler söz konusu olduğunda online piyasanın sınırı yoktur. Takım elbise stili için online danışmanlık alınabileceği ayrıcalıklı bir çağdayız.
Özel yapım takım elbise giymek, mükemmel bir şekilde uyarlanmış bir gömlekle güzelce uyuşabilir. Online hazır yapım gömlekler bazen beden seçeneğinden bağımsız olarak uyumsuz olabilir. Uyumsuzluğun nedeni vücut şeklimiz olabilir. Bu kıyafetleri doldurmak için farklı mide, omuz ve pazılara sahip olabiliriz. Bu nedenle, standart bir Orta boy gömlek bazı yönlerden sizin için mükemmel olmayabilir. Özel dikim bir özellik, tüm bu hatalı sonuçları en aza indirmenize yardımcı olacaktır.
Aranacak Özel Yapım Gömlek Stilleri

  1. Takım elbise stiline çok benzer şekilde, bir gömleğin de dikkat edilmesi gereken kendine has özellikleri vardır. Yaka stili, bir gömleğin görünür bir özelliğidir. Hazır yapım gömleklerin de yaka seçenekleri vardır ancak özgün renk tercihleri veya malzeme türleri vardır. Bu nedenle, istediğiniz yakaya sahip bir gömlek, istediğiniz genel stile sahip olmayabilir. Bu gibi durumlarda özelleştirme kolay bir seçimdir. Özel dikim bir klasik, İtalyan açık ve Düğmeli tarz yaka bunlar için birkaç fikirdir.
  2. Erkeğe özel yapım takım elbiseler pamuklu gömleklerle de giyilebilir. Pamuklu malzeme, standart bir gömlekte yaygın olarak kabul edilir ve birçok kişi tarafından tercih edilir.
  3. Kişiye özel yapım gömlek profilinde kol elemanları ve bilek stilleri bulunmaktadır.
  4. Gövde kısmı için kemerli ve geniş bir gövde stili mevcuttur
  5. Kelepçesiz pense opsiyonu, güç santralleri ve yanal seçeneği de bir stil seçimidir. Gömleğin ön kısmı kadar arkası da önemlidir.
  6. Göğüs cepleri şık bir detaydır. Kapak seçenekleri ile cep görünümünü yenileyebilirsiniz.

Satın Alın ve Deneyin
Bir alıcı olarak içgüdümüz değer için ödeme yapmaktır. Özelleştirilmiş ürünler bu nedenle katma değerlidir. Vücut tipimiz ve tercih ettiğimiz stil için dijitalleştirilmiş bir prova deneyeceğiz. LesurMesure, bu tür ihtiyaçlar için eksiksiz bir prova ve danışmanlık sağlar. Bu gibi hizmetler müşteri dostudur ve iyi bir şekilde karşılanır. Malzemeyi, stili ve yapıyı öğrendikten sonra kişiselleştirme çok daha kolaydır.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options