Ignorer et passer au contenu

Bu Sonbaharda Takip Edilecek En İyi Özel Yapım Gömlek Trendleri

Erkek modası her zaman bastırılmıştır ve geçmişte hak ettiği ilgiyi görmemiştir. Bugün erkekler yeni stilleri denemeye daha isteklilerdir. Trendleri denemek konusunda hala tereddüt ediyorsanız, sadece bir göz atın. İşte bu...

Erkek modası her zaman bastırılmıştır ve geçmişte hak ettiği ilgiyi görmemiştir. Bugün erkekler yeni stilleri denemeye daha isteklilerdir. Trendleri denemek konusunda hala tereddüt ediyorsanız, sadece bir göz atın. İşte bu sonbaharda izlenecek en son trendlerden bazıları.
Ekoseliler
Ekoseli desenler çok yönlüdür ve asla modası geçmez gibi görünürler. Bu son moda şovları tarafından görülebilir. En son trendler, online özel yapım gömlekler için göze çarpan ve parlak ekose desenleri taşımanın etrafında dönüyorlar. Londra'dan Milano moda haftasına kadar, cazdan ilham alan ekoseliler bolca sergilendi. Soğuk aylar için en iyi seçim windowpane, madras ve tartan olacaktır.
Çizgililer
Paris moda haftasında beyaz ve mavi çizgili gömlekler ağırlıktaydı. Dior'da çizgili desenlerin yanı sıra longline tunik tarzı gömlekler öne çıktı. Ama bizim için gösteriyi çalan dikey çizgiler olurdu. Dikey çizgiler, bazı temel nedenlerden dolayı trend oluyorlar. Bunlardan biri de verdiği sade ama gösterişli görünümdür. Baskılarla denemeler yapmanın ince bir yoludur. Daha az belirgin olan neden, sizi daha ince ve daha uzun göstermesidir. Değişken genişliğe sahip şeritler de harikalar yaratabilir.
İpek gömlekler
Bu sezon için ve muhtemelen gelecek sezon için de bir başka ortak trend. Online özel yapım ipek gömlekler özellikle parti oğlanları için uygundur. İdeal parti görünümü için yılan benzeri bir pelvis elde etmek için bunların dantelli ve tıkıştırılmış olması gerekir. Bu yılan benzeri pelvis illüzyonu, belin üzerindeki ekstra hacimden kaynaklanmaktadır. Paris moda haftasında daha çok uçuşan ve köpüklü ipek gömlekler gördük. 1970'lerin kısrak stilini takip eden kirli beyaz tuniklerle giyilirler.
Sonuç
Bu trendler, hepimizin deneyebileceği şeylerdir. Ek olarak, renk paleti söz konusu olduğunda pasteller büyük bir trend olmaktadırlar. Pastel pembelerden sarı özel yapım gömleklere, sonbaharın renkleri bunlardır.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options