Ignorer et passer au contenu

Doğru Özel Yapım Smokinin Nasıl Seçileceğine İlişkin Kılavuz

Özel yapım bir smokin giymek size elegantla karışık büyüleyici bir hoşluk verir. Doğru tarzdaki smokin çekiciliği artırır ve kalabalığın arasından sıyrılmanıza yardımcı olur. Bunlar ünlüler ve liderler tarafından popüler bir...

Özel yapım bir smokin giymek size elegantla karışık büyüleyici bir hoşluk verir. Doğru tarzdaki smokin çekiciliği artırır ve kalabalığın arasından sıyrılmanıza yardımcı olur. Bunlar ünlüler ve liderler tarafından popüler bir şekilde giyilen bir giysi olmasına rağmen, ne zaman ve nerede giyileceğini ve nasıl giyileceğini anlamak birçokları için bir gizem olmaya devam etmektedir. Bu kılavuz, doğru olanı seçerken göz önünde bulundurmanız gereken hızlı karar verme faktörlerini size sunar.
Ortam- Tüm önemli satın alma kararlarınız, kıyafeti giymek istediğiniz zamana odaklanmalıdır. Bilinmesi gereken ilk şey, ortam koşullarına göre ucuz özel yapım takımları bir smokinden nasıl ayırt edebileceğinizdir. Özel yapım bir smokin asla gündüz işleri için tasarlanmamıştır. Aslında sadece düğün, tiyatro veya balo gibi akşam etkinliklerinde giyilmelidir.
Renk- Giysiler her zaman kişiliğinizin bir yansıması olmalıdır. Renk, yansımanıza, duruma veya hava durumuna göre seçilebilir. Elegant bir görünüm için klasik siyah veya modern bir mavi tercih etmek iyi bir seçim olabilir. Bir yaz etkinliği için fildişi rengi bir ceket seçebilirsiniz. Kraliyet mavisi, kalabalığın arasından sıyrılmanıza yardımcı olacaktır. Bir siyaha karar vermek asla uygunsuz gitmez.
Uyum- İster ucuz özel yapım takımlar veya ister kraliyet smokin olsun, uygun olmayan bir takım elbise tüm görünümü bozabilir. Aşağıdakiler gibi bazı önemli noktalardan emin olun.
Omuz uyumu
Ceketin uzunluğu, üstteki iki boğumunuzu ceketinizin alt kısmına dolayabileceğiniz şekilde olmalıdır.
Kol uzunluğu, baş parmağınızın bileğinizi birleştirdiği yere çarpmalıdır. Gömleğinize sadece yarım santim bırakır.
Pantolon paçası-Pantolon, ayak bileği kemiğine ulaşmalı ve ayakkabının üzerinde fazladan kumaş kalmamalıdır. Daha eğlenceli bir görünüm için daha kısa bir versiyon da düşünülebilir.
Sonuç - İyi giyilmiş bir smokin sizi elegant gösterebilir. Bu temel görgü kurallarına uymak, smokini gösteriş ve zarafetle taşımanıza yardımcı olabilir.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options