Ignorer et passer au contenu

Doğru Takım Elbiseyi ve Online Özel Yapım Smokini Bulmanıza Yardımcı Olacak En İyi İpuçları

Demek yaklaşan bir etkinlik için takım elbise veya online özel yapım bir smokin arıyorsunuz!Fiziksel kısıtlamalar nedeniyle herkesin nasıl online olarak bir şeyler satın aldığı düşünüldüğünde, birçok alıcının online terzilere güvenmesi...

Demek yaklaşan bir etkinlik için takım elbise veya online özel yapım bir smokin arıyorsunuz!
Fiziksel kısıtlamalar nedeniyle herkesin nasıl online olarak bir şeyler satın aldığı düşünüldüğünde, birçok alıcının online terzilere güvenmesi şaşırtıcı değildir. Buna rağmen, elektronik ve yiyecek satın almak ile özel yapım smokinlere yatırım yapmak arasında fark vardır. Bu nedenle, kontrol listesini deşifre etmeniz ve bölgenize yakın tüm online modacıları aramanız gerekir.
Özel yapım smokin dünyası jargonla doludur ve çoğu marka, müşterilerin kumaşlar ve diğer özellikler hakkında her şeyi bildiğini varsayar. Ve ondan sonra doğru uyumu bulmakta zorluklar yaşanır. Beden almak bir tişört satın almak kadar kolay değildir. Bütün bunlar göz önüne alındığında, en iyi online özel yapım smokin üreticisini bulabilir misin?
Evet, bulabilirsin!
Aşağıda, özel yapım bir smokin ararken izleyebileceğiniz bazı ipuçları verilmiştir.
Mağazanın iade politikasını öğrenin:
Onlardan satın almayı planlarken bir mağazanın iade politikasını okuyun. Çoğu online mağaza, takım elbise özel yapım değilse ve tüm orijinal etiketleri bozulmamışsa size iade seçeneği sunar. Özel yapım smokini öngörülen süre içinde iade ettiğinizden emin olun. Bu nedenle, elinizde tutmak istemediğiniz bir ürünün son teslim tarihini kaçırmak istemeyeceğiniz için smokini alır almaz üzerinizde deneyin.
Hazır giyim veya özel yapım seçenekleri arasından seçim yapın:
Çoğu insan uygun fiyatlı olduğu için hazır giyim satın almayı sevse de, kişiye özel yapım ve ısmarlama terziliğin cazibesi farklı bir histir. Seçeneklerden herhangi birini online olarak seçebilirsiniz, ancak sanatsal modacıların yolunu seçerseniz, kumaş türü, yaka, cep stilleri, renk ve diğer küçük ayrıntılar gibi uzun bir soru listesini yanıtlamaya hazır olun. Bazı online terziler, müşterileri için en iyi özel yapım smokini dikme konusunda ustalaşma becerisine sahiptirler.
Doğru uyumu elde edin:
Özel yapım smokin ve takım elbiselerin size özel ayarlamalarla geldiği doğru olsa da, terzilerin bunu yapmasına izin vermeden önce kendinizi ölçmek her zaman daha iyidir. Omzunuzu, göğüs ortanızın çevresini ve boynun altından kalçanızın ortasına kadar olan mesafeyi ölçün. Bu ölçümler, terziye ne kadar kumaş gerektiği konusunda bir fikir verir ve herhangi bir değişiklik için yer bırakır.
Doğru markayı bulun:
Her terzi sizin için doğru uyumu yaratamaz. Bu nedenle, vücudunuzun şekline uygun olacak doğru terzi markasını bulmalısınız. Daha çok, bazı değişiklikler yapabilecek kapasitede bir terziye ihtiyacınız olacak. Hangi terzilerin en iyi olduğunu ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmek için Google'ın işletme incelemelerinden yararlanabilirsiniz.
Sonuç
Özel yapım bir smokin için online alışveriş yapmak kolay bir iş değildir. Ancak bu ipuçları doğru terziyi bulmanıza yardımcı olacaktır.
 
 
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options