Ignorer et passer au contenu

Düğün Gününüzü Planlamak Online Özel Yapım Takım Elbise İle Kolaylaştırıldı

Evlilikler, hayatımızda sonsuza kadar hatırlamak istediğimiz o özel günlerden biridir. Düğün gününüz önceden planlanmamışsa stresli de olabilir. Ve biz bunu istemiyoruz. Düğün günü ve planının kritik bir yönü de kıyafetleri...

Evlilikler, hayatımızda sonsuza kadar hatırlamak istediğimiz o özel günlerden biridir. Düğün gününüz önceden planlanmamışsa stresli de olabilir. Ve biz bunu istemiyoruz. Düğün günü ve planının kritik bir yönü de kıyafetleri içerir. Bu özel günde hepimiz en iyi şekilde görünmek isteriz. Takım elbiseniz düşünüldüğünde sorunsuz bir gün geçirmek için bu ipuçlarını takip etmeniz yeterli.
Kumaş için sezon trendini takip edin
Düğün gününüzün hangi mevsime denk geldiğine bağlı olarak kumaşı ona göre seçin.
Sonbahar veya Kış- Bunlar düğünler için popüler bir mevsim olmasa da, uygun olacak kumaşları bilmelisiniz. Erkeğe özel yapım takım elbise için doğru kumaş yün, yün-ipek veya yün tiftik karışımı olacaktır. Uygun renkler mavi, lacivert, gece mavisi, siyah ve kömür grisi gibi daha koyu tonlar olacaktır.
İlkbahar veya yaz- Evlenmek için mükemmel bir zaman sizin de ideal takım elbiseyi bulmanızı gerektirir. Bu sezonda tercih edilen kumaş mavi veya gri renklerle yün ve ipek karışımları olacaktır.
Mekana göre stilize etme
Düğün planlanırken göz önünde bulundurulması gereken en önemli ikinci unsur mekandır. Online özel yapım takım elbiseniz, düğünün temasıyla uyumlu olmalıdır. Tema da büyük ölçüde mekan tarafından belirlenecektir.
Plaj düğünleri
Plajlar düğün için egzotik bir yerdir. Ancak taşıması hafif olan bir takım elbise giydiğinizden emin olun. Tercihen pamuklu keten veya pamuk karışımı. %100 yün veya ipekten yapılmış bir takım elbise seçmeyin. Bu tür karışımlı kumaşlara yönelebilirsiniz. Renkler, fildişi veya mavinin daha açık tonları gibi daha açık tarafa doğru olmalıdır.
Kırsal bölge
Kırsal alanlar da evlilikler için popüler bir yer haline geliyor. Bu gibi durumlarda hava durumunu tahmin etmek biraz daha zor olabilir. Erkeğe özel yapım takım elbiseler için önerilen renkler, yıldızlı bir gece görünümü için gece yarısı mavisi veya koyu mavidir.
Sonuç
Kendinizi rahat hissedeceğiniz bir takım elbise seçtiğinizden emin olun. Takım elbiseniz için yapılacak onca plan olsa da yolculuğun tadını çıkarmayı unutmayın. Ayrıca, eşinizin elbisesini de eşleştirmeyi unutmayın, böylece ikiniz de görünüşünüzde birbirinizi tamamlarsınız.
 
 
 
 
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options