Ignorer et passer au contenu

Eşsiz Özel Yapım Smokin Renkleriyle Denemeler

Moda her zaman zor olmuştur. Özellikle erkekler söz konusu olduğunda. Biz erkekler olarak hangi renkleri deneyeceğimizden asla emin olamayız. Smokin gibi resmi kıyafetler için seçim yapmak daha da zorlaşıyor. Bu...

Moda her zaman zor olmuştur. Özellikle erkekler söz konusu olduğunda. Biz erkekler olarak hangi renkleri deneyeceğimizden asla emin olamayız. Smokin gibi resmi kıyafetler için seçim yapmak daha da zorlaşıyor. Bu nedenle çoğumuz güvenli seçeneği tercih ediyoruz, yani siyah. Tüm kardeşlerime yardım edebilmek için, online özel yapım smokininizi güzelleştirmeyi deneyebileceğiniz siyahın ötesinde bazı renkler var.
Fildişi Rengi Smokin
Sağlama almayı ve resmi görünümü korumayı seven biriyseniz, bu renk tam size göre. Bu özel yapım smokin zarafet ve klasla parlıyor. Siyah pantolon ve beyaz gömlek ile kombinlemenizi tavsiye ederim. Çabuk kirlendikleri ve kirli bir görünüm verebildikleri için fildişi rengi pantolonlardan kaçınmakta fayda var. Beyaz parlaklık görünümünü korumaktan çok eminseniz, onları tercih edebilirsiniz. Aksi takdirde siyah papyon ile siyah pantolonları tavsiye ederim.
Açık Kömür Rengi
Bu renk fildişi ve siyah rengin karışımıdır. Bu çarpıcı ve benzersiz renk ile öne çıkmak için mükemmel bir seçimdir. Kalabalığın arasından göze çarpmayı seven biriysen, bu senin için en güvenli seçim olacaktır, dostum! Evliliğiniz gibi olaylarda bu seçim doğru olacaktır.
Lacivert Rengi Online Özel Yapım Smokin
Siyahtan daha açık veya daha koyu bir ton denemekten emin değilseniz, bu renk sizin için doğru bir seçim olacaktır. Lacivert smokinler siyahlara çok benzer ve eğer görünüşünüzde komple bir değişiklik yapmak istemiyorsanız sizin için mükemmel olabilir. Lacivert smokinleri üzerinizde taşımanız kolaydır ve kolayca stilize edilebilirler.
Sonuç
Yeni bir smokin rengiyle denemeler yapmak sanıldığı kadar zor değildir. Bordo smokin gibi diğer seçenekler de araştırılabilir. Ancak bordo ve şarap rengi tonları sadece onları iyi taşıyabileceğinizden eminseniz seçilmelidir. Koyu şarap rengi de iyi bir seçimdir. Sonunda, önemli olan kendinizi rahat hissetmenizdir, bu nedenle içinde rahat hissedeceğiniz bir renk seçin.
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options