Ignorer et passer au contenu

Online Özel Yapım Bir Smokin Satın Almadan Önce Bu Stilize Etme Temellerini Bilin

Tişört tasarlamak bir çocuk oyunudur ve bunu hepimiz yapabiliriz. Ancak bir smokin tasarlamak, hareket etmekten çok daha fazla düşünmeyi gerektirir. Smokinler daha çok klasik giysiler olduğundan, iyi bir görünüm elde...

Tişört tasarlamak bir çocuk oyunudur ve bunu hepimiz yapabiliriz. Ancak bir smokin tasarlamak, hareket etmekten çok daha fazla düşünmeyi gerektirir. Smokinler daha çok klasik giysiler olduğundan, iyi bir görünüm elde etmek için gereken çaba çoğu zaman o kadar kolay değildir. Pek çoğumuz böyle hissederiz. Gerçek şu ki, özel yapım smokinleri başarmak zor değildir. İhtiyacınız olan tek şey doğru bir rehberdir. Okurlarımız için işleri daha basit bir hale getirmek istedik. Bu makale, online özel yapım smokininizi en zarif şekilde eşleştirmenize yardımcı olabilir.
Ceketler
Ceketler smokininizin tüm görünümünü göz kamaştırı yapacaktır. Bu nedenle onları seçerken dikkatli olun. Smokini giymek istediğiniz durum da stil seçerken göz önünde bulundurulması gereken bir husustur. Tek düğme stilleri, bunları çok resmi yapan yemek ceketleriyle sınırlıdır. İş takımları için standart, iki veya üç düğmeli ceketleri seçmektir. Üstten iki düğmesi kapamalı olan üç düğmeli takımlardan kesinlikle kaçınılması tavsiye edilir. Bu tip bir uyum, kısa boylu erkeklerin daha geniş, uzun boylu erkeklerin ise daha uzun görünmesine sebep olur.
Yırtmaçlar
Arka yırtmaçlı ceketler resmi olanlardır. Zayıflama etkisi yarattığından dolayı daha kısa ve kilolu erkekler için uygundur. Online özel yapım bir smokin içinde daha az resmi bir ifade arıyorsanız, yan yırtmaçlı olanları tercih edin. Yan yırtmaçlar hem daha rahat hale getirecektir hem de daha az kırışmaya sahip olacaktır. Bunlar ayrıca pantolon cebine daha zahmetsizce ulaşma avantajına da sahiptir. Yan yırtmaçlar uzun ve zayıf erkekler için daha avantajlıdır.
Sonuç
Bunlar smokininizi şekillendirmenin temelleridir. Bu zamansız parçalarla görünümünüzü güzelleştirmenin başka yolları da var. Smokin görünümünüzü stilize ederken özel durum her zaman en önemli kriter olmalıdır. Ayrıca, kendinizi rahat hissettirecek bir görünüm seçtiğinizden emin olun. Garip olmak, asil giyimde tam bir uyumsuzluktur.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options