Ignorer et passer au contenu

Online Özel Yapım Bir Smokin Satın Almanın En Temel Kılavuzu

Hayattaki en büyük zevklerden biri, üzerinize mükemmel bir şekilde uyan ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan online özel yapım smokinler için doğru mağazayı bulmaktır.Ve dürüst olalım, erkekler hayatlarının bir noktasında, bir...

Hayattaki en büyük zevklerden biri, üzerinize mükemmel bir şekilde uyan ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan online özel yapım smokinler için doğru mağazayı bulmaktır.
Ve dürüst olalım, erkekler hayatlarının bir noktasında, bir smokin bulmak adına benzersiz bir alışveriş görevine başlama kararı ile karşı karşıya kalırlar.
Ya da belki de birkaç yıl bekleyebilir ve düğününüzde aynı özel yapım smokini giyebilirsiniz. Ya da siyah bir kravatla kombinleyebilir ve yaptığınız kombini ofisinize giyebilirsiniz. Online özel yapım bir smokin bulmak için zamanınızı harcadığınız durum ne olursa olsun, online özel yapım bir smokinde ne arayacağınızı bilmek gerekir, sizin James Bond smokininiz.
Bir smokinin farklı parçaları nelerdir?
İlk başta, online özel yapım bir smokin bulmak biraz sıkıcı ve karmaşık bir süreçtir.
Gösterişli gömlek, kemer ve o pilili pantolonla sıyırmış olabilirsin. Ancak gerçek şu ki, bir smokin daha fazla özel parça içerir. Ancak, bazı parçalar biraz incelikli ve isteğe bağlı olabilir.
Bir smokin için zorunlu olan bazı öğeler şunlardır:
  • Saten kaplamalı ceket
  • Beyaz elbise gömleği
  • Papyon/boyunluk
  • Pantolon
  • Shows
Aşağıdakiler, duruma ve tarzınıza bağlı olarak isteğe bağlı öğelerdir:
  • Yelek veya kemer
  • Pantolon askısı
  • Cep karesi
Online olarak doğru özel yapım smokin kumaşı nasıl seçilir?
Özel yapım bir smokin için mevcut olan farklı kumaş türlerini bilmek sizi şaşırtacaktır hatta sizin için mükemmel olanı bulmak biraz göz korkutucu bir süreç olabilir.
Ancak vücut tonunuza uyan ve genel görünümünüzü süsleyen doğru kumaş ve rengi seçmenize yardımcı olabilecek bir şey var.
Çoğu zaman, insanlar güzel bir lacivert veya gece mavisi rengi kullanmayı sever, çünkü bu renkler birkaç durumda işe yarar. Ancak, bu asıl yekparede olanlardan başka bir renk istiyorsanız, bazı kumaşlar kendilerine özgü güzel bir dokusal görünüme sahiptir.
Eşsiz bir tasarım:
Bir ceket için her zaman çarpıcı bir renk/dokulu kumaş olmak üzere örneğin belirli bir genişlik ve kesime sahip siyah veya lacivert bir şey seçebilirsiniz. Smokininiz için çok büyük bir fark yaratır.
Doğru uyumu alın:
Ölçüye göre yapılmış bir takım elbise, figürünüzü tamamlar ve sizi smokin içinde harika kılar. Rakamlar ne olursa olsun, özel yapım smokinler her zaman standart bir takımdan daha iyidir, çünkü eski smokin figürünüze uyacak şekilde yapılmıştır.
Yüksek kaliteli malzemeler için ilkbahar:
Smokininiz için seçtiğiniz malzeme türü, genel görünümünüzdeki tüm farkı yaratır. Bununla birlikte, doğru yüksek kaliteli malzemeleri seçmek zorunludur. Ayrıca, online özel yapım smokininizin  ömrünü de tanımlar.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options