Ignorer et passer au contenu

Online Özel Yapım Gömlekler: Kaliteli Bir Giysinin Yapımında Kullanılan En İyi 3 Malzeme

Online özel yapım gömleklerle ilgileniyorsanız, onların stilden daha fazlası olduğunuda bilirsiniz. Gömleklerin kalitesi de önemlidir. Ne de olsa, bu özel gömlekleri ancak sizi rahat hissettiriyorlarsa daha sık giymek isteyeceksiniz.Online gömlek...

Online özel yapım gömleklerle ilgileniyorsanız, onların stilden daha fazlası olduğunuda bilirsiniz. Gömleklerin kalitesi de önemlidir. Ne de olsa, bu özel gömlekleri ancak sizi rahat hissettiriyorlarsa daha sık giymek isteyeceksiniz.
Online gömlek siparişi verirken ilk baktığınız şey nedir?
Renk, malzeme ve kalite mi yoksa stil mi?
En iyi online özel yapım gömlekleri satın almanın tek yolu kaliteden ödün vermemektir. Bunların yapımında kullanılan kumaşı kontrol etmelisiniz. Ayrıca, tasarımın etkinliği özel yapım gömleklerin hammaddelerine bağlıdır.
Kişiye özel yapım gömlekler içinde ne kadar iyi görünmek isteseniz de rahatlık, uyum ve dayanıklılık gibi unsurları da not etmek gerekir. Aşağıdakiler, online özel yapım gömlek üretiminde kullanılan bazı malzemelerdir. Ve bunlar iyi bir kalitenin güvencesidir.
Online özel yapım gömlekleri elde etmek için kullanılan en iyi malzemeler
Pamuk:
Kumaşların kralı olarak anılan pamuk, gömlekler için kullanılan yaygın bir malzemedir. Bunun nedeni, gündelik giyim için hoş bir yumuşaklık, nefes alabilirlik ve rahatlık karışımı sağlamasıdır. Aşağıda piyasada olan bazı popüler pamuk türleri bulunmaktadır.
Organik pamuk: Eşlerinden biraz daha pahalı olan organik pamuk, gübre ve böcek ilacı gibi kimyasallardan arındırılmıştır. Yumuşak dokunuş hissi veren çevre dostu ve sürdürülebilir bir kumaştır.
Penye pamuk: Bu pamuk, iplik haline getirilmeden önce başka bir işlemden daha geçer. Yeni giysiler yapmak için süper yumuşak, pürüzsüz ve dayanıklıdır ve uzun bir raf ömrüne sahiptir.
Şantuk: Hafif ve havadar bir kumaş olan bu pamuk, vücudunuza yapışmaz ve benzersiz bir dokuya sahiptir, dokuma işleminde hafif topaklar oluşturur. Dahası, bu kumaş herhangi bir ütü gerektirmez.
Pima/Supima: Pamuğun en yüksek kalitesidir. Ekstra uzun lifler onu yumuşak ve dayanıklı hale getirir. Kumaş her yıkamada yumuşar, daha sonraki yıkamaların ardından solmaz veya esnemez.
Seçtiğiniz pamuk türü ne olursa olsun, pamuk yüksek bir emme kapasitesine sahiptir. Böylece renkleri ve boyaları emebilir. Bu nedenle, su bazlı mürekkep olan, yüksek düzeyde ayrıntı içeren ve ideal bir seçim olan bir baskı yöntemi seçin.
Polyester:
Bir başka popüler seçenek, spor giyiminin yapılışında kullanılan polyesterdir. Çabuk kurur, rahattır, şekil tutar, birden fazla yıkamada bile çekme ve esneme eğilimi daha azdır ve rahat bir kumaştır.
Poli-Pamuk karışımı:
50:50 polyester ve pamuğun karışımı olan bu kumaş, her iki dünyanın en iyi özelliklerini bir araya getirir – Pamuk ve polyester. Ayrıca %100 pamuklu kumaşlara yatırım yapmak istemeyenler için uygun fiyatlı bir seçenektir. Şeklini korur, kolay çekmez ve online özel yapım gömleklerin temelini oluşturur.
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options