Ignorer et passer au contenu

Online Özel Yapım Gömlekler Mi Arıyorsunuz: İşte Yapmanız Gerekenler!

İnternetten tişört veya başka herhangi bir giysi satın almanın aksine, özel yapım gömlekler söz konusu olduğunda, araştırma da zor ve göz korkutucu hale gelir.İnternetten özel yapım gömlek satın almanın ana...

İnternetten tişört veya başka herhangi bir giysi satın almanın aksine, özel yapım gömlekler söz konusu olduğunda, araştırma da zor ve göz korkutucu hale gelir.
İnternetten özel yapım gömlek satın almanın ana fikri, üzerinize tam oturan bir gömlek bulmak ve bunu evinizin rahatlığında yapmaktır. Erkekler, özel yapım bir gömlek üreticisine gitmeye, ölçülerini almaya, kumaşı seçmeye ve daha sonra nihai ürünü beklemeye alışkın olduklarından dolayı, birçoğu için bu riskli bir fikir gibi görünebilir. Ancak, gerçekten, mükemmel bir online özel yapım gömleği bulmak, bunu araştırmak için doğru ipuçlarını incelemiş olmanız koşuluyla, yukarıda belirtilenden daha kolaydır.
Peki zamandan ve paradan tasarruf ederken doğru özel yapım gömleği bulmanın en iyi yolları nelerdir?
Online özel yapım gömlekleri ararken aşağıdaki ipuçları sizin için kullanışlı olacaktır.
Kendinizi ölçün:
Bol bir gömlek veya t-shirt giyebilen kızların aksine, erkeklerin üzerine mükemmel oturan, ölçülerine göre yapılmış ve kaliteli bir kumaş içeren bir gömleğe ihtiyacı vardır. Erkekler gömlekleri söz konusu olduğunda kötü sürprizlerden gerçekten hoşlanmazlar, bu yüzden online özel yapım gömlek satın almaktan korkarlar.
Peki, bu süreci nasıl kolaylaştırabilirsiniz?
Yaka boyutu, kol, göğüs ve bel ölçülerinizi alarak!
Bu numaraları öğrendikten sonra, size güzel bir şekilde uyan özel yapım bir gömleği kolayca bulabilirsiniz. Vücudunuz için özelleştirilmiş bir gömlek gönderdiğinizden emin olmak için beden kılavuzunu ve değişiklik işlemlerini kontrol etmeyi unutmayın.
Slim fit gömleklerin bedenleri normal bedenlerden farklı olduğundan dolayı, gömleğin ölçülerini gerçek beden ölçülerinizle eşleştirin.
Kumaş hakkında çalışın:
Özel yapım gömleklerinizdeki tüm farkı kumaş yaratır. Son kesime, dikilen gömleğin tipine, stiline ve genel görünümüne karar verir. Bu nedenle cildinize hoş bir his veren, vücudunuza uyan ve cilt tonunuzu tamamlayan bir kumaş seçin.
Ve herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa, o doku ve kumaşı giydiğinizi hayal edin ve görünüşünüzü beğenip beğenmediğinizi görün.
Doğru rengi seçin:
Tıpkı kumaş gibi, nasıl göründüğünüz ve özel yapım gömleklerle eşleştireceğiniz pantolon türü, seçtiğiniz gömleğin rengine bağlı olacaktır. Bu nedenle, cilt tonunuzu tamamlayan ve genel çekiciliğinizi ve cazibenizi ortaya çıkaran renkler seçmelisiniz.
Bununla birlikte, göz kamaştırıcı görünmenizi sağlayacak renkler de olabilir, bu seçeneklerden herhangi birini seçererek ofisiniz, düğününüz veya gündelik gezileriniz için harika dokulu bir gömleğe sahip olabilirsiniz.
Herhangi bir değişiklikten haberdar olun:
Gömlekler, özellikle dar kesim ve ekstra bedenli olanlar, ağırlığınızda olabilecek küçük değişikliklerde bile çok kısa sürede çok büyük veya küçük olabilirler. Bu nedenle, herhangi bir değişikliğin farkında olun ve aynı anda özel yapım gömlek üreticinize de bu bilgileri iletin.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options