Ignorer et passer au contenu

Online Özel Yapım Gömlekleri Aksesuarlandırmak İçin İpuçları

Resmi kıyafetler, yanlış yapma riskini alabileceğimiz bir şey değildir. Bu durum bize özel yapım gömleklerimizi göz kamaştırıcı yapabilmemiz için sınırlı seçenekler sunuyor. Bu benimde katıldığım bir şey değil; Pahalı giysiler...

Resmi kıyafetler, yanlış yapma riskini alabileceğimiz bir şey değildir. Bu durum bize özel yapım gömleklerimizi göz kamaştırıcı yapabilmemiz için sınırlı seçenekler sunuyor. Bu benimde katıldığım bir şey değil; Pahalı giysiler söz konusu olduğunda belirsizlik bir seçenek değildir. Ama size rehberlik edebileceğim şey aksesuar kısmıdır. Her gün aynı resmi görünümü giymekten kendinizi kurtarmak adına smokin gömlekleri için bu aksesuarları deneyebilirsiniz.
Saplama Düğmeler
Saplama düğmeler, online özel yapım gömleklerinizin resmi görünümünü geliştirecektir. Bunlar sadece smokin gömlekleri için uygundur ve genellikle değerli metallerden yapılırlar. Metaller altın, gümüş veya pirinçten olabilir. Smokin gömleklerinizin iliklerine sığacak şekilde tasarlanmıştırlar. Metalik kol düğmeleri de tercih ediyorsanız, hem kol düğmelerinde hem de saplama düğmelerde benzer bir metal tercih edin.
Kol düğmeleri
Kol düğmeleri, resmi giyim söz konusu olduğunda kişiliğiniz hakkında çok şey gösterir. Bu nedenle, uygun bir seçim, görünümün genel kişiliğini geliştirmede hayati bir rol oynar. Bunları seçerken de pek çok deneme yapabilirsiniz. Ancak tüm beyaz yakalı etkinlikler için metalik bir tane seçmeyi unutmayın. Klasikler, ipek düğümlüler gibi, resmi durumlar için güvenli bir seçimdirler.
Yaka Sabitleyiciler
Bu aksesuar yakalarınıza ağırlık vericek ve sizi yakaların kalkmasından dolayı kaynaklanabilecek utançtan kurtaracaktır. Ayrıca yaka kenarlarınızın net ve düzenli görünmesini de sağlarlar. Bütçeniz elveriyorsa değerli taşlardan oluşan bir yakalık tercih edebilirsiniz. Aksi halde, yine plastik olanlardan da seçim yapabileceğiniz birkaç seçeneğiniz vardır. Dikilmiş yakalı özel yapım gömleklerden de kaçınmanızı tavsiye ederim.
Sonuç
Aksesuarlarla aynı anda aşırıya kaçmayın, onları küçümsemeyin. Kaçınmanız gereken bazı kombinasyonlar arasında saplama düğmeli veya kanat ucu yakalı kravatlar yer alır. Aksesuar takın ve bir stil ifadesi gösterin.
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options