Ignorer et passer au contenu

Online Özel Yapım Gömlekleri Stilize Etme - Sırların Çözümü

Ofiste aynı formaliteleri giymekten sıkıldınız mı? Bu online özel yapım gömlekleri stilize etmenin sayısız yolu olduğunu bilmek sizi şaşırtacaktır. Her erkek kendilerine en uygun ve en uyumlu stili bulabilmelidirler. Bu,...

Ofiste aynı formaliteleri giymekten sıkıldınız mı? Bu online özel yapım gömlekleri stilize etmenin sayısız yolu olduğunu bilmek sizi şaşırtacaktır. Her erkek kendilerine en uygun ve en uyumlu stili bulabilmelidirler. Bu, deney yapmamanız gerektiği anlamına gelmez. Kişiye özel dikim gömlekleri giymenin daha eğlenceli yollarını keşfedelim.
Çeşitli uyumlar
Tıpkı kot pantolon için skinny fit gibi seçenekler olduğunu bildiğiniz gibi, benzer şekilde gömlekler için de var.
Klasik uyum- Bu, modaya göre rahatlık ile karakterizedir. Daha yuvarlak bir mideye sahip biriyseniz, bu ideal bir stil olacaktır. Kollarında ve gövdesinde bol miktarda kumaş bulunan bu geleneksel silüet, aynı ceketleri giymeyi tercih ediyorsanız güvenli bir seçenektir. Ceket yerine erkeğe özel yapım takım elbise kategorisini de seçebilirsiniz.
Dar kesim uyum- Vücutlarını teşhir etmekten hoşlanan erkekler için daha uygundur. Bu online özel yapım gömlekler fazla kumaşı ortadan kaldıracak ve vücudunuza daha yakın duracaktır.
Modern uyum- İlk ikisinin bir kombinasyonuna ihtiyacınız varsa, o zaman bu hafifçe daralan siluet sizin için en iyi seçimdir. Arkasında daha dar bir görünüm yaratan bazı sırt çıkıntıları olabilir, ancak hafif yuvarlak veya ince bir vücutta bile iyi görünecektir.
Cepler
Cepler gömleği gayri resmi yapar. Çok resmi bir görünüm için temel bir kural olarak cepsiz, yarı resmi bir görünüm için bir cep ve gündelik bir görünüm için iki cep kullanın.
Yakalar
Sağlama almak için klasik kontrast beyaz yaka ve beyaz manşetleri tercih edebilirsiniz. Bu, iş ayarı için çok uygundur.
Yayılmış yaka, hem gündelik hem de klasik gömlekler için tercih edilen bir seçimdir. Bu yaka çok yönlüdür ve kravatlı veya kravatsız olarak kullanılabilir. Daha rahat bir görünüm için Amerikan düğmeli yaka denenebilir.
Son sözler- Yukarıda belirtilenlerin yanı sıra manşetleri, etek ceblerini ve kenar kıvrımlarını da deneyebilirsiniz. Bütün bunlar, çok fazla iş yapmak zorunda kalmadan sıkıcı formalitelerinizi ilginç hale getirebilir.
 
 
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options