Ignorer et passer au contenu

Online Özel Yapım Takım Elbise Satın Almanın En Önemli Altın Kuralları!

Online özel yapım bir takım elbise satın almak çok kişisel bir karardır. Bununla ilgili pek çok adım vardır ve bunlardan birini bile mahvederseniz, düzelttirmeniz size fazladan paraya mal olacaktır.Bununla birlikte,...

Online özel yapım bir takım elbise satın almak çok kişisel bir karardır. Bununla ilgili pek çok adım vardır ve bunlardan birini bile mahvederseniz, düzelttirmeniz size fazladan paraya mal olacaktır.
Bununla birlikte, harika bir takım elbise, tıpkı James Bond gibi, ortalama görünümlü bir erkeğin bile olumlu ve kendinden emin hissetmesini sağlayabilir. Ve yalnızca kurum içi özel yapım takım elbisenin size bu dokunuşu verebileceğine inanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz.
İnternetin muazzam gücü bize herhangi birşeyi ve her şeyi online satın alma fırsatı verdi. Tek yapmanız gereken doğru kaynakları, satıcıları ve fiyatları aramanız ve özel yapım takım elbiseler de dahil olmak üzere her şeyi koltuğunuzun rahatlığında alışveriş yapabilirsiniz.
Ancak, saat veya yiyecek satın almanın aksine, mükemmel özel yapım takım elbiseleri oluşturan birkaç unsur vardır ve bazı müşteriler için bunu bir bilgisayar ekranı üzrinden değerlendirmek can sıkıcıdır.
Bu nedenle, aşağıdaki altın kurallar, seçeneklerinizin sorumluluğunu üstlenmenize ve rekabetçi bir fiyat aralığında olup yalnızca iyi görünmekle kalmayıp aynı zamanda kendinize güven duymanızı da sağlayacak özel yapım takım elbiseler bulmanıza yardımcı olacaktır.
Kumaş bir hammadde gibi davranır:
Son ürünün kalitesi, onun yapımında kullanılan hammaddelere bağlıdır. Ve bu, online özel yapım takım elbiseler için de geçerlidir. Kumaşlar, takım elbisenizin son görünümüne, hissine ve tarzına karar veren hammaddelerdir. Cildinize şefkatle davranan ve aynı zamanda cilt tonunuzu tamamlayan kumaşlar aramanız gerekir.
Kurumsal bir ortam için takım elbise satın alırken, mavi bir kumaş seçmek her zaman daha iyidir. Bu size biraz centilmence ve şık bir görünüm kazandırır ve özünüzü de korur.
Cenazeye gideceğiniz anlamına geleceğinden dolayı daha az siyah kumaş seçmeye çalışın.
Kumaşın malzemesine göre, kış için yün ve yaz için keten tercih edilmelidir.
Doğru ölçümler anahtardır:
Bir insana ve üzerine giydiği dar takım elbiseye bakıpta, ben neden böyle bir şeyi asla beceremiyorum diye düşündüğünüz oldumu!
Bunun nedeni doğru vücut ölçülerini kullanmamanızdır. Dar bir takım elbise mi yoksa üzerinize narin oturan bir takım mı istediğiniz konusunda vokal olun. Bu şekilde, terzi sizin için nasıl yapacağını bilir. Bir takım elbise için en önemli üç ölçü göğüs, bel ve boy ölçülerini içerir.
Bir takım elbisenin uyumu kullanılacağı özel durumu tanımlar:
Online özel yapım takım elbiselerin uyumu için üç ana seçenek vardır. İçerikleri şunlardır:
  • Slim: Eğer sıska değilseniz ve spor salonuna hiç gitmediyseniz, modaya uygun ve şık bir konsepttir.
  • Modern: Her erkeğe yakışan bir tip.Size bir high-street marka görünümü verir.
  • Klasik: Bu kesim, geleneksel erkeklere veya daha iri bir vücut çerçevesine sahip olanlara uygundur.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options