Ignorer et passer au contenu

Özel Yapım Bir Smokin Doğru Şekilde Nasıl Giyilir?

Giyinmek bir sanattır ve kolay değildir. Erkeğe özel yapım takım elbise giymenin göründüğü kadar basit olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Birçok erkek hata yapar ve hoş olmayan kıyafetler giyer. En pahalı takım...

Giyinmek bir sanattır ve kolay değildir. Erkeğe özel yapım takım elbise giymenin göründüğü kadar basit olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Birçok erkek hata yapar ve hoş olmayan kıyafetler giyer. En pahalı takım elbise bile sizi giyim ve stilize etmede yapacağınız küçük hatalarla kendinizi kandırmaktan kurtaramaz. Uyumsuz bir bol ceket ve uzun kollu giymekten kaçının. Her erkeğin özel yapım bir smokin giyerken dikkat etmesi gereken bazı küçük detaylar vardır. İşte mükemmel görünümü elde etmek için beş ipucu-
Gömleğin Tüm Düğmelerini Kapatın
Açık gömlek düğmeleri, profesyonelce olmayan ve amatörce bir izlenim yaratır. Bu nedenle, tüm düğmeleri kapatın, hatta üst düğmeyi bile kapatın. Boğulmuş gibi hissediyorsanız, o zaman gömlek sizin bedeniniz değildir. Doğru ölçülerde yeni bir gömlek sipariş edin.
Takım Elbisenin Son Düğmesini Asla Kapatmayın
Eğer erkeğe özel yapım takım elbisenin ceketinde üç düğme varsa alttakini asla kapatmayın. Son düğmeyi kapatmak ceketi kırıştırır ve garip görünmesine neden olur.
Kemer ve Ayakkabı Rengi Birbirine Uyumlu Olmalı
Mükemmel bir özel yapım smokin görünümünün anahtarı kemer ve ayakkabılardır. Her iki aksesuarında renginin aynı olduğundan emin olun. Mavi renkte özel yapım bir smokin üzerine kahverengi kemerli kahverengi ayakkabılar mükemmel bir kombin oluşturur.
Kravat Kemerin Altına İnmemeli
Kravatın uzunluğu bir kandırmacadır. Kravat belinizdeki kemerde bitmelidir. Kemerin altındaki kravat uzundur ve kemerin üzerindeki herhangi bir boy kısadır.
Otururken Ceketin Düğmelerini Açın
Bir çok erkek özel yapım takım elbiseyle nasıl başa çıkacağını bilmiyor. Amaç, özel yapım smokinin kırışmasını önlemektir. Bu nedenle, oturmadan önce daima ceketin düğmelerini açın. İnsanlarla iletişim kurmanız gerektiğinde düğmeleri tekrardan kapatın.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options