Ignorer et passer au contenu

Özel Yapım Takım Elbise Almadan Önce Hatırlanması Gereken Önemli Şeyler

En yakın arkadaşın evliliğinde veya aile işlevlerinde kim iyi görünmek istemez ki. İnsanlar ne giyip ne giymeyeceğini karıştırıyor. En kötü yanı, mağazalara gittiğimizde ve özel dikim bir takım elbise almak...

En yakın arkadaşın evliliğinde veya aile işlevlerinde kim iyi görünmek istemez ki. İnsanlar ne giyip ne giymeyeceğini karıştırıyor. En kötü yanı, mağazalara gittiğimizde ve özel dikim bir takım elbise almak istediğimizde nelere dikkat etmemiz gerektiğini karıştırdığımız zamandır. Öyleyse bunu açıklığa kavuşturalım çünkü burada ucuza özel bir takım elbise satın almadan önce nelerin hatırlanması gerektiğini tartışacağız.
1. Kumaş Önce Gelir
Bir takım elbise dikmenin her zaman binlerce yolu vardır, ancak giysi sonuçta yalnızca ham maddeleri kadar iyidir. Kumaş seçimi, yeni ısmarlama takım elbisenizi tasarlarken vereceğiniz en önemli karardır.
2. Kimseye güvenme
Bu, satış tamamlandıktan sonra üretimin başladığı bir iş olduğundan ve çoğu müşteri terzilik nüanslarında iyi bilgi sahibi olmadığından, çirkin gerçek şu ki özel takım elbise çok şüpheli bir endüstridir.
3. NASIL yapılır NEREDE yapılır
Denizaşırı imalatın kalitesi ve detaylara gösterilen özen bir atölyeden diğerine büyük ölçüde değişebilir, ancak genel olarak son on yılda muazzam ilerlemeler kaydedilmiştir.
4. Sipariş vermeden önce sabit bir vücut şekline kavuşun
Herhangi bir büyük vücut dönüşümü geçirmeyi planlıyorsanız, özel kıyafetlere yatırım yapmadan önce memnun olduğunuz sabit bir kiloya ulaşana kadar bekleyin. Ve bunun koruyabileceğiniz bir ağırlık olduğundan emin olun!
5. İlk seferde doğru uyumu yakalayın
İyi bir mağaza, sizin için dosyada bir kağıt (veya dijital) kalıp tutar ve size yeni bir giysi yaptıklarında veya eski giysilerinizden birini değiştirdiğinde bu kalıp üzerinde ince ayar yaparlar.
Bu nedenle, online özel yapım gömlek satın almak, sorunlarınızın çoğunu çözebilir. Yani, akıllıca seçim yapın.
 
 
 
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options