Ignorer et passer au contenu

Sizin İçin Doğru Olacak Online Özel Yapım Gömleği Nasıl Bulabilirsiniz?

Doğru online özel yapım gömleği bulmakta zorlanıyor musunuz?Çok sayıda seçenekle, vücut tipinize uygun gömleği bulmakta zorlanmanız şaşırtıcı değil. İnternet bu kadar çok gömlekle doluyken, bir tane satın almak için gereken...

Doğru online özel yapım gömleği bulmakta zorlanıyor musunuz?
Çok sayıda seçenekle, vücut tipinize uygun gömleği bulmakta zorlanmanız şaşırtıcı değil. İnternet bu kadar çok gömlekle doluyken, bir tane satın almak için gereken doğru bilgileri içermiyor. Online özel yapım gömlekler ararken sadece kumaş ve renk değil, aynı zamanda kalıp ve yapı da önemlidir.
Vücut tipinize uygun üzerinize tam oturan bir gömlek giyin ve size bakan herkes üzerinde kalıcı bir etki bırakın. Sizin için mükemmel olacak özel yapım bir gömlek seçerken bazı ipuçları işinize yarayabilir.
Özel yapım bir gömlek satın almanın temel kuralı
En gerekli şey, omuzda mükemmel olan, bol veya sarkık olmayan ve iyi duruşunuzu tamamlayan bir gömlek satın almaktır. Vücut uyumunu kontrol edin. Bir gömlek tam oturuyormuş gibi görünebilir, ancak düğmeler her an açılacak gibi görünüyorsa, o zaman sizin için çok dardır. Ayrıca, iyi oturan bir gömlek için doğru yakayı seçmeniz gerekir.
Bir gömleğin kötü uyumlu olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Gömleklerinizin üzerinize tam oturup oturmadığını kontrol etmeniz çok basittir. Omuz kesimi çok uzun veya çok kısa olmamalıdır. Gövde çok sıkı olmamalı, rahatsız edici ve çözmeyi zorlaştırmamalıdır. Kol uzunluğu başparmak çukuruna kadar ve bileğin sonunda olmalıdır. Çok uzun olması durumunda gömleğinizi bol ve kollarınızı olduğundan daha kısa gösterecektir. Yaka ölçüsü doğru olmalıdır. Daha da önemlisi, cildinizi rahatlatan ve gençleşmesini ve tazelenmesini sağlayan bir şey bulun.
Farklı vücut tipleri için en iyi özel yapım gömlek eteği hangisidir?
Farklı vücut tipleri için, farklı bir online özel yapım gömlek vardır. Kare vücut tipine sahip erkekler elma kesimli gömleklere ihtiyaç duyarken, yuvarlak vücut tipine sahip olanlar ise normal veya düz kesim gömlek tercih etmektedirler. Ayrıca, V şekilli bir vücut için dar kesimler ve normal kesimler en iyi türlerdir. Ve eğer çok zayıf veya kiloluysanız, o zaman vücudunuzu her renk ve boyutta tamamlayacağından dolayı düz kesimli gömlekleri tercih edin.
İyi uyumlu bir gömlek daha ince görünmenize yardımcı olabilir mi?
Renkler ve doğru olacak bir özel yapım gömlek bedeni kesinlikle daha ince görünmenizi sağlayacaktır. Kilonuzu gizlemek için koyu renkler giyerek görünümünüzü daha güzel hale getirebilirsiniz.
Hangi gömlek modelleri sizin için mükemmel olur?
Renkler söz konusu olduğunda, koyu ten rengine sahip kişilerin canlı renkleri tercih etmesi gerekir. Daha açık ten rengine sahip insanlar herhangi bir renk türünü seçebilir.
 
 
 
 
 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options