Ignorer et passer au contenu

Terfi İçin Patronunuzu Kıyafetlerinizle Nasıl Etkileyebilirsiniz?

Çok uzun zamandır bir terfi peşinde misiniz? Patronunuz sizi ciddiye almıyor mu? Çoğu zaman insanlar işte çok çalışırlar ama kendilerini gösteremezler. Şirketin yüzü olarak kendinizi nasıl satacağınızı bilmelisiniz. İşte patronunuzu...

Çok uzun zamandır bir terfi peşinde misiniz? Patronunuz sizi ciddiye almıyor mu? Çoğu zaman insanlar işte çok çalışırlar ama kendilerini gösteremezler. Şirketin yüzü olarak kendinizi nasıl satacağınızı bilmelisiniz. İşte patronunuzu etkilemek için birkaç ipucu-
Daima Gıcır Gıcır Özel Yapım Bir Gömlek Giyin
Online özel yapım gömlekler ilk tercihiniz olmalıdır. Size mükemmel uyarlar ve kişisel zevkinizi onlar aracılığıyla sergileyebilirsiniz. Çalışma ortamı söz konusu olduğunda daima ütülü gıcır gıcır  gömlekler giyin. Gömleğinizdeki veya pantolonunuzdaki kırışıklıklar sorumsuz ve olgunlaşmamış bir tavır sergiler. Kırışık giysiler giyerek çalışma alanınıza saygısızlık edersiniz.
Önemli Tarihlerde Takım Elbiseler Giyin
Patronunuzu etkilemek istiyorsanız, iş sunumları ve müşteri toplantıları için ucuz özel yapım takım elbiseler giyin. Ucuz ama klas özel yapım takımlar giymek, oyununuzu yükseltmek istediğinizi gösterir. Patronunuz sizi ciddiye alacaktır ve hatta size daha büyük bir rol vermeye başlayabilir.
Büyük Baskılardan ve Çok Renkli Tişörtlerden Kaçının
İş yeri resmi bir alandır. Ofisinizin bütünlüğünü korumalısınız. Bu nedenle, büyük çiçekli veya açık saçık baskılı online özel yapım gömlekler giymekten kaçının. Ayrıca ikiden fazla rengi olan giysiler giymeyin. Her zaman temel renk paletini kullanın veya birkaç açık renk arasından seçim yapın, ancak aşırıya kaçmayın.
Resmi Olmayan Giysiler Giymeyin
Resmi olmayan kıyafetler, kıyafet kuralları izin veriyorsa iyidir. Ancak bir terfi için patronunuzu etkilemek istiyorsanız, online özel yapım resmi gömlekler giyin. Deri ceketler ve spor ayakkabılar giymek rafa kaldırılmıştır.
Bol Giysilere Büyük Bir Hayır
Asla başkasının kıyafetlerini giyiyormuş gibi görünmemelisiniz. Özel yapım ucuz takım elbiseler her zaman vücudunuza bir eldiven gibi oturmalıdır. LesurMesure en iyi özel yapım ucuz takım elbiseleri ve online özel yapım gömlekleri sağlar. Bizden satın alın ve o terfi sizin olsun.

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner

Sélectionnez les options