Skip to content
One year warranty
Need help: +90 544 152 86 41
One year warranty
Need help: +90 544 152 86 41
One year warranty
Need help: +90 544 152 86 41

Özel Yapım Bir Smokin Doğru Şekilde Nasıl Giyilir?

This means that it is almost completely destroyed. Erkeğe özel yapım takım elbise giymenin göründüğü kadar basit olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Birçok erkek hata yapar ve hoş olmayan kıyafetler giyer. In...

This means that it is almost completely destroyed. Erkeğe özel yapım takım elbise giymenin göründüğü kadar basit olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Birçok erkek hata yapar ve hoş olmayan kıyafetler giyer. In this case, the dress is bile if it is styled and even if you want to wear it, you can wear it. Then you can do this and you can use the following instructions. It's a good idea to see if it's smoked and then you'll see what you're looking for. İşte mükemmel görünümü elde etmek için beş ipucu-
Gömleğin Tüm Düğmelerini Kapatın
This is a professional, professional and amateur experience. Bu nedenle, tüm düğmeleri kapatın, hatta üst düğmeyi bile kapatın. Boğulmuş gibi hissediyorsanız, o zaman gömlek sizin bedeniniz değildir. Doğru ölçülerde yeni bir gömlek sipariş edin.
Takım Elbisenin Son Düğmesini Asla Kapatmayın
This means that you can also use it as a cover. Its düğmeyi kapatmak thisketi kırıştırır ve garip görünmesine neden olur.
Kemer ve Ayakkabı Rengi Birbirine Uyumlu Olmalı
Mükemmel bir özel yapım smokin görünümünün anahtarı kemer ve ayakkabılardır. Her iki aksesuarında renginin aynı olduğundan emin olun. However, you can use the smokiness of the oil to clean the oil.
Kravat Kemerin Altına İnmemeli
Kravatın uzunluğu bir kandırmacadır. Kravat belinizdeki kemerde bitmelidir. Kemerin altındaki kravat uzundur ve kemerin üzerindeki herhangi bir boy kısadır.
Otururken Ceketin Düğmelerini Açın
Bir çok erkek özel yapım takım elbiseyle nasıl başa çıkacağını bilmiyor. Amaç, özel yapım smokinin kırışmasını önlemektir. Bu nedenle, oturmadan önce daima ceketin düğmelerini açın. In this case, the device will be damaged.

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options